Oferta
Oferujemy mięso świeże i mrożone. Zawsze są to produkty posiadające odpowiednie certyfikaty jakości. Pochodzą od naszych stałych i sprawdzonych dostawców. Dlatego jesteśmy pewni, że spełniają surowe wymagania stawiane tego typu produktom.
Mięso drobiowe
Mięso wieprzowe
Mięso wołowe
W naszej ofercie znajduje się zarówno mięso świeże jak i mrożone DROBIOWE, WIEPRZOWE I WOŁOWE:
KURCZAK
- Tuszka
- Filet z piersi kurczaka, polędwiczka
- Ćwiartka
- Noga, udo, podudzie
- Mięso z nogi, mięso z udźca
- Skrzydełka: 3-częściowe, 2-częściowe, przedramię, ramię, tulip, lotki
- Mięsa drobne
- Podroby: żołądki, wątroba, serca
- MOM
- Skórka, szyje, kupry, łapki (krótkie i długie)
- Kiełbaski
- Mortadela
INDYK
- Tuszka
- Filet z piersi
- Medaliony
- Mięsa drobne
- Podudzie
- Udo
- Mięso z udźca
- Skrzydełka: 3-częściowe, 2-częściowe, ramię, przedramię, lotka
- Podroby: żołądki, wątroba, serca
- Kupry, szyje, jądra, skórka
- MOM
KURA
- Tuszka
- Filet z piersi
- Ćwiartka
- Mięso drobne
- Mięso z nogi
- Skrzydełka
- Łapki
KACZKA
- Tuszka
- Filet z piersi
- Noga
- Skrzydełka
- Łapki
- Skórka
- Tłuszcz
- Korpusy
- Szyje
GĘŚ
- Tuszka
- Filet z piersi
- Noga
- Skrzydełka
- Łapki
- Skórka
- Tłuszcz
- Korpusy
- Szyje
WIEPRZOWINA
- Półtusze
- Przodki
- Łopatka: tenis, 2D, 3D, 4D
- Szynka: z kością, 3D, 4D
- Mięśnie z szynki: zrazowa górna, zrazowa dolna, orzeszek, biodrówka
- Kark: z kością, bez kości
- Schab: z kością, bez kości
- Polędwiczka
- Boczki: S, E, U, R
- Podgardle: ze skórą, bez skóry
- Paski boczkowe: ze skórą, bez skóry
- Mięsa drobne: 50/50, 60/40, 70/30, 80/20, 90/10
- Flis, mięso krwawe
- Golonka: przednia, tylna, mięso golonkowe
- Żeberka schabowe, płaty boczkowe, żeberka trójkąty
- Słonina, tłuszcz twardy / tłuszcz miękki / sadło
- Skórki
- Mięso mielone, MOM
- Kości: karkowe, schabowe, szynkowe, łopatkowe, paluszki, księżycowe, ogonowe, mostkowe, chrząstka boczkowa
- Podroby: wątroba, serca, nerki, płuca
- Głowy, mięso z głów, policzki, mózgi, uszy, ozory, noski, maski
- Nogi: przednie, tylne
- Żołądki, krzyżówka, jelita
WOŁOWINA
- Kark
- Łopatka
- Rozbratel
- Szponder
- Antrykot
- Rostbef
- Polędwica
- Ligawa
- Łata
- Baweta mała
- Baweta duża
- Krzyżowa, skrzydło, zrazowa górna, zrazowa dolna
- Pręga
- Policzki
- Mięso drobne
- Tłuszcz
- Ogony, ozory, serca, wątroba, płuca, nerki
- Nogi
- Ścięgna
- Przedżołądki
To jednak nie wszystko! Nasz zespół prężnie działających handlowców
jest w stanie zapewnić także produkty spoza tej listy.